Klubhusudvalg

Opgaver
Hente frivillige ind, koordinering af frivillige, turnusplan i klubhus, forumtråd, rengøringsplan, tjeklister, indkøb.

Se siden Udvalg

Beskrivelse

• Udvalget mødes efter aftale 1-2 gange årligt, for at koordinere og uddelegere opgaver, med vedligehold af klubhuslokaler, til frivillige medlemmer.
  • Udvalget udarbejder årlig turnusplan for rengøring – til opslagstavle i klubhus og til tråd i ‘Opgaveforum’ – ‘Klubhus rengøring’ på Forum, og retter denne løbende. Datoer skrives i klubkalender.
  • Udvalgets hold af frivillige, vedligeholder og rengør jævnligt sanitet i køkken/bad/toilet, efter en turnusplan ophængt i klubhuset og på Forum.
  • Udvalget indkøber til turnusholdets vedligehold, samt efter aftale med diverse andre udvalg – evt. basiskolonialvarer.