Klubhusudvalg

Opgaver

Hente frivillige ind, koordinering af frivillige, turnusplan i klubhus, forumtråd, rengøringsplan, tjeklister, indkøb.

Else Svane, Susanne Sander (kontaktperson) Mobil: 26150341.

Beskrivelse

Udvalget mødes efter aftale 1-2 gange årligt, for at koordinere og uddelegere opgaver, med vedligehold af klubhuslokaler, til frivillige medlemmer.

Udvalget udarbejder årlig turnusplan for rengøring – til opslagstavle i klubhus og til tråd i ‘Opgaveforum’ – ‘Klubhus rengøring’ på Forum, og retter denne løbende. Datoer skrives i klubkalender.

Udvalgets hold af frivillige, vedligeholder og rengør jævnligt sanitet i køkken/bad/toilet, efter en turnusplan ophængt i klubhuset og på Forum.

Udvalget indkøber til turnusholdets vedligehold, samt efter aftale med diverse andre udvalg – evt. basiskolonialvarer.