Nyt Rokort

Nyt Rokort fra 30. juni 2023

I praksis betyder dette:

Gamle data og brugere flyttes om aftenen torsdag d. 29 og du skal bruge det nye Rokort fra fredag d. 30. juni.

• Adgangen på den gamle rokort.dk hjemmeside lukker. (Lukker 29. juni)
  • Den gamle Rokort app lukker. Vi anbefaler at du sletter appen fra din telefon. (29. juni)
  • Rokort hjemmesiden findes efter flytningen inde på https://aarhushavkajakklub.rokort.dk
  • Brug ”Start her” knapperne til at komme videre (først fra 30 Juni)
  • Download MemberLink app’en finder du på Apples Appstore og på Google Play.
  • De nye Rokort app-funktioner ligger så inde i MemberLink app. Se efter et ”R” i menulinien i bunden.
  • Du logger ind i app’en og hjemmeside med dit gamle brugernavn og password – det flyttes med og er klar fra 30 Juni.
  • ALLE gamle data overføres 29. juni til det nye rokort, så du kan stadig se hvor og hvor langt du har roet i tidligere sæsoner.

Overgangen vil forhåbentligt ske uden de store problemer, men følg gerne med på vores nye Forum – her vil vi oprette en tråd med ”Rokort flytter” beskeder.

Hvis du oplever problemer, så prøv at finde hjælp i vores Forum i rummet “Nyt Rokort”, eller skriv til webmaster@aarhushavkajakklub.dk

Den nye Memberlink app og har dette logo på Apple App store og Google Play:

Hent App’en her:

Link via browser:

Videovejledning i brug af det nye Rokort